Leer mij kennen

Patries Baijer

Ruim dertig jaar werkte ik in de Geestelijke Gezondheidszorg, waarvan de langste periode in de crisisinterventie. Dit werk heb ik altijd serieus, verantwoordelijk maar ook met humor en plezier en met grote toewijding uitgevoerd.

Patries Baijer mediation

Het werken met mensen met al hun bijzonderheden, uiteenlopende problemen en uitdagingen hebben mij veel gebracht: mensenkennis, inlevingsvermogen en sterke sociale vaardigheden. 

Ik kan goed probleemoplossend denken en handelen maar, misschien nog wel belangrijker, ik kan de ander laten denken en handelen.

Daarom heb ik mij gericht op mediation en coaching.

Praten met wildvreemden gaat mij makkelijk af maar nog beter dan praten kan ik luisteren. Een eigenschap die me ook in dit werk, goed van pas komt.
Samen met mijn man Otto woon ik in Den Haag. Van origine ben ik Belgisch/Vlaams.

Gecertificeerd Mediator

Ik sta bekend om mijn nuchterheid, humor en eigenzinnigheid. Als je daar tegen kan, ben ik voor jou de perfecte mediator.

Met veel plezier heb ik de specialisatie Arbeidsmediation afgerond, zodat mijn aanbod nog ruimer is. Als gecertificeerd registermediator ben ik aangesloten bij het Mfn, Raad voor rechtsbijstand. Jaarlijks volg ik hiervoor bijscholing.

Ook volg ik jaarlijks bijscholing om mijn competenties als gecertificeerd stiefplancoach op peil te houden. 

Maak een vrijblijvende afspraak

Gratis kennismakingsgesprek om
een goede start te maken met mediation.