Emoties in goede banen leiden

Mediation bij echtscheiding

Een echtscheiding gaat vaak gepaard met veel emoties en onenigheden. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn kan een scheiding grote consequenties hebben. Toch hoeft dit voor kinderen geen trauma te betekenen. Niet de scheiding op zich is slecht voor kinderen maar de wijze waarop de ouders met elkaar omgaan tijdens dit proces.

Wat kan ik als mediator voor u betekenen?

In een vrijblijvend, gratis gesprek, vertel ik u graag over de mogelijkheden die ik kan bieden. Pas als beide partijen kiezen voor mediation, bespreken we het conflict zelf en regel ik, in overleg met u, de zaken die komen kijken bij een echtscheiding. Zo nodig vraag ik een deskundige om advies. Na een analyse van de problemen begeleid ik de gesprekken om te komen tot een juridisch, haalbare oplossing. Deze oplossing is, vanzelfsprekend, voor u beiden acceptabel. 

Geen winnaars of verliezers

Ik heb een onafhankelijke positie, zonder oordeel help ik door probleemoplossend mee te denken. Er zijn geen winnaars of verliezers, geen tijdrovende procedures met advocaten die dikwijls juist uw tegenstellingen benadrukken. Mijn doel is om de echtscheiding met zo min mogelijk frustratie te laten verlopen. Door samen de problemen op te lossen, kunt u in goed overleg uit elkaar om daarna met vertrouwen de toekomst tegemoet te zien. Voor deze benadering is uw vertrouwen in mij en de mediation belangrijk.

Echtscheiding

Een echtscheiding gaat vaak gepaard met veel emoties en onenigheden. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn.

Patries Baijer

Register Mediator
06 - 28 20 27 24
info@baijer.nl

Maak een vrijblijvende afspraak

Gratis kennismakingsgesprek om
een goede start te maken met mediation.